fbpx

Om oss

Om oss

Hur?

Dedikerade oändliga dagar och nätter - för att utforma och undersöka coola material för Whylde - vad ska vara vårt statement plagg? Vi skapade Scuba Bomber Jacket. En jacka som känns som scuba-material men mjukare och lättare. Vi designar chic och edgy sportkläder - varför vara som alla andra när du kan vara Whylde?

Varför?

Vi blev trötta på att leta efter den perfekta passformen på tights och toppar - i ett oändligt sökande i hyllorna i olika sportklädaffärer. Vad avfyrade vår gnista? Vi är djupt motiverade av träning - det ger så många hälsofördelar för ditt sinne, kropp och själ. Det är därför vi skapade Whylde - en samling edgy och chic active- och sportkläder för kvinnor som ska känna sig självsäkra, oavsett vad ditt mål är.

Vårt huvudfokus är att utveckla trendiga och bekväma sportkläder för kvinnor med fokus på smickrande former och en minnesvärd orange linje. För kvinnor som vill se bra ut och som vill må bra. Denna kollektion fokuserar på premium sportkläder som sticker ut i mängden. Vi vill att du ska kunna fokusera på det som är viktigt; ditt träningspass och alla fördelar det ger dig.

är att erbjuda snygga och väldesignade sportkläder för kvinnor, som är bekväma och motiverar dig för alla aktiviteter, som får dig att känna dig 'whylde' och fri.

är att vara ett inspirerande och motiverande sportklädmärke för kvinnor som inte kompromissar med varken stil eller komfort. Vi strävar efter att förse kvinnor med självförtroende och motivation för att uppnå sina mål och att ge en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Vi vill att du ska kunna träna i sportkläder som känns bekväma, ser bra ut och får dig att må bra. Dessa föremål har testats i olika miljöer, klättring, löpning, gym, yoga - för att se till att det passar dig och dina aktiviteter perfekt.

Vi erbjuder kostnadsmedvetna priser på våra sportkläder. Vi erbjuder bra kvalitet för ett bra pris.

Våra kärnvärden
Våra värderingar kan
verka uppenbara

Öppenhet

Respekt

Mod

Kvalitet

Whylde erbjuder en ny genre av sport lyxig fritid och aktiva kläder, som översätter de senaste modetrenderna till luxe aktiva och streetwear för den mångfacetterade kvinnan.

WHYLDE

SPORTSWEAR

Whylde är ett varumärke som är utformat för att passa alla aktiva livsstilar; med ett starkt streetwear-inflytande.

WHYLDE

SPORTSWEAR

Whylde är utformat för att möta dina träningsbehov - oavsett om du håller dig aktiv genom löpning, yoga, boxning eller pilates.

WHYLDE

SPORTSWEAR
Back to top