fbpx

Om oss

Om oss

Hur?
Dedikerade oändliga dagar och nätter – för att utforma och undersöka coola material för Whylde – vad ska vara vårt statement plagg? Vi skapade Scuba Bomber Jacket. En jacka som känns som scuba-material men mjukare och lättare. 
Varför?
Vi blev trötta på att leta efter den perfekta passformen på tights och toppar – i ett oändligt sökande i hyllorna i olika sportklädaffärer. Vi är djupt motiverade av träning – det ger så många hälsofördelar för ditt sinne, kropp och själ. Det är därför vi skapade Whylde – en samling edgy och chic active- och sportkläder för kvinnor som ska känna sig självsäkra, oavsett vad ditt mål är.

Vårt huvudfokus är att designa premium och bekväma sportkläder för kvinnor med fokus på smickrande former och en minnesvärd orange linje. För kvinnor som vill se bra ut och som vill må bra. Denna kollektion fokuserar på premium sportkläder som sticker ut i mängden.

är att erbjuda snygga och väldesignade sportkläder för kvinnor, som är bekväma och motiverar dig för alla aktiviteter, som får dig att känna dig 'whylde' och fri. Vi vill att du ska kunna fokusera på det som är viktigt; ditt träningspass och alla fördelar det ger dig.

är att vara ett inspirerande och motiverande sportklädmärke för kvinnor som inte kompromissar med varken stil eller komfort. Vi strävar efter att förse kvinnor med självförtroende och motivation för att uppnå sina mål och att ge en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

Vi erbjuder kostnadsmedvetna priser på whylde premium sportkläder. Vi erbjuder bra kvalitet för ett bra pris.

Be Whylde.
Back to top