fbpx

Vanliga frågor

FAQ

Hur lägger jag en beställning?

Via vår webshop kan du lägga en beställning. Du kan betala genom Klarna. Din order behandlas av vårt team så fort som möjligt och vi räknar med att du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar.

Hur lång tid tar leveransen?

Din order behandlas av vårt team så fort som möjligt och vi räknar med att du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar. Vi samarbetar med Postnord.

Hur gör jag en retur?

Maila oss alltid innan du gör en retur på support@whyldesportswear.com. Skicka ditt fullständiga ordernummer, namn och vilka varor du önskar att returnera. Produkterna måste vara i oanvänt skick med lapparna på. Avsändaren står för returavgiften.

Hur gör jag en reklamation?

Maila oss alltid innan du gör en reklamation på support@whyldesportswear.com. Skicka ditt fullständiga ordernummer, namn och vilka varor du önskar att returnera och varför du vill reklamera produkterna. Produkterna måste vara i oanvänt skick med lapparna på. Avsändaren står för returavgiften.

Vilken information behöver jag ange när jag shoppar?

Vi behöver ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer och emailadress.

Ingår moms?

Priserna är inklusive lokal moms och betalas i den valuta som anges i webbshoppen. För icke-EU-kunder kan din lokala tullmyndighet åläggas tilläggsavgift, tullar och andra avgifter vid din import till gällande priser.

Back to top